FaCE FIRMING

behandelingen

Face lift buccal massage

De buccale massage is een van de gezichtsmassagetechnieken specifiek gericht op het voorkomen van verzakkingen in het gezicht in het bijzonder de kaken en wangen. Naast een medische procedure, is deze natuurlijke massagetechniek het meest effectief.

De buccale massage heeft veel weg van een traditionele lymfatische massage van het gezicht echter vind de massage in de binnenkant van mond plaats. Hierbij richten we ons op de spieren die de mond omringen, de orbicularis oris, door lichtjes aan de lippen te trekken en te masseren.

“Lymfatische massages en zelfs alleen maar diepe druk langs de binnenhuid kunnen wallen tijdelijk verminderen en de natuurlijke krommingen en botstructuur van het gezicht verbeteren”, de massage in die regio kan de bloedcirculatie verbeteren en kan ook herstelpaden in de huid stimuleren en een jonger uitziend weefsel bevorderen.”

Door het verwijderen van overtollig vocht dat zich in het zachte weefsel nestelt wordt de natuurlijke botstructuur van het gezicht benadrukt, inclusief de jukbeenderen. Dit zal een optimale werking van onze gezichtsspieren een soepelere, gebeitelde, helderdere strakkere huid met minder roodheid opleveren.

Met als algeheel resultaat meer gedefinieerde gelaatstrekken omdat de huid voldoende voedingsstoffen en zuurstof krijgt, dus een meer optimale ontgifting van het systeem (en minder wallen in het algemeen).

U kunt kiezen uit een basis behandelingen bestaande uit; Face lift buccal massage van  30 min  of u kunt kiezen uit een uitgebreide behandeling van 45 minuten betaande uit: Face lift buccal massage + bindweefselmassage + nano facial spray.

Bij het ondergaan van deze behandeling behaald u in kuurvorm het beste resultaat.

Facial Madero
therapie

Onze madero therapie behandelingen voor het gezicht gaan gepaard met deeptissue massagetechnieken,  een ijsbehandeling en eventuele lichte nanotherapie.

Deze natuurlijke behandeling is bedoeld om huid van het gezicht tot in de diepste huidlaag te voorzien van nieuwe collageen aanmaak. Hierbij gebruiken wij (etherische)olieen en mineralen ter bevordering van dit proces.

Voordelen van deze behandeling zijn :

  • Goede bloedcirculatie in het gezicht
  • Verstevigen van de huid, verminderen van rimpels
  • Verminderd donkere plekken/kringen  in het gezicht
  • Verstevigen van de gelaatsspieren.

**Bij het ondergaan van deze behandeling behaald u in kuurvorm het beste resultaat

Prijslijst

€40,-

€55,-

45 Minuten Sessie

€55,-

€180,-

€255,-

45 Minuten Sessie

€255,-

Scroll naar boven