KinderMASSAGE

ALGEMENE INFORMATIE

Wat houdt een massage voor kinderen in

Bij GAIA Body and Mind koesteren we ook de kleine momenten van ontspanning. Onze kindermassages zijn ontworpen om kinderen een moment van rust en herstel te bieden. Ook streven wij met onze massages naar een balans voor uw kind om te kunnen functioneren in het dagelijks leven. 

Bij het boeken van een kindermassage nodigen we ouders/verzorgers uit om onder het kopje “Opmerkingen” aan te geven waarom de massage geboekt wordt. Heeft uw kind behoefte aan ontspanning na een drukke schooldag, of wellicht zoekt het naar verlichting van spierspanning na sportieve activiteiten? Door deze informatie te delen, stellen we onze ervaren therapeuten in staat om de massage aan te passen aan de specifieke behoeften en wensen van uw kind.

Tijdens de behandelingen gebruiken wij etherische oliën ter ondersteuning van het beoogde doel. 

Bij GAIA hechten we waarde aan open communicatie, omdat het ons helpt om een op maat gemaakte en comfortabele ervaring te bieden.  Deze massages zijn bedoelt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Tijdens de behandeling van minderjarigen dient een volwassen ten alle tijden in de massageruimte aanwezig te zijn. Ontdek de magie van kindermassages bij GAIA Body and Mind, waar we aandacht hebben voor elke kleine reden achter de massage.

 

 

Voordelen

  • Stimuleert de aanmaak van oxytocine. Ook wel ‘het knuffelhormoon’ genoemd! Door huid-op-huid contact komt dit hormoon vrij (bij je kind maar óók bij jou als ouder!) en dat helpt bij een goede hechting van je kind.
  • Zorgt ervoor dat je kind, na de massage, heerlijk ontspannen is waardoor hij/zij dieper en rustiger slaapt. Een uitgerust kind kan zich beter concentreren en leert makkelijker.
  • Helpt je kind om zich makkelijker over te geven aan ontspanning en slaap.
  • Zorgt ervoor dat je kind zich gezien en gehoord voelt. Jouw handen laten je kind weten dat hij belangrijk is en er mag zijn zoals hij is!
  • Helpt je kind om te gronden. Om echt bewust in zijn lichaam te zijn.
  • Vergroot het lichaamsbesef en zelfvertrouwen van je kind.
  • Bevordert de spierontwikkeling, groei, motoriek, doorbloeding en ademhaling van je kind.
  • Heeft een positief effect op de ontwikkeling van de hersenen.
  • Stimuleert het immuunsysteem en verhoogd weerstand tegen ziektes.

PRIJSLIJST

30 Minuten Sessie

€35

45 Minuten Sessie

€47,50

60 Minuten Sessie

€55

Scroll naar boven