MASSAGES

MASSAGEs

Ontspannings Massage

Tijdens de ontspanningsmassage, (ook wel Zweedse massage of sportmassage genoemd) maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken, waarbij ik onderscheid in druk op het lichaam toepas. Deze combinatie bevordert de doorstroming van de bloedsomloop en het lymfesysteem. Hier worden door middel van de verschillende technieken de afvalstoffen van uw lichaam sneller afgevoerd. Het is dan ook van belang dat u na een dergelijke massage veel (bij voorkeur water) drinkt. Tijdens de massages worden heerlijke warme (etherische) oliën gebruikt om zo lichaam en geest te ontspannen. Welke soort olie er tijdens de behandeling wordt gebuikt, wordt in overleg met de klant besloten. Op deze manier kan ik de klant een massage op maat aanbieden.

sportmassage

De sportmassage is bedoeld om naast lichaam en geest in balans te brengen, de spieren verlichting te geven.

Tijdens deze massage wordt er meer druk toegepast dan bij de ontspanningsmassage om zo goed op en tussen de spieren te masseren met o.a. als doel blessures te behandelen of tegen te gaan.

Tevens kunt u naast deze massage ook de “add on treatment: Rekken en strekken`` boeken. Hierbij worden de spieren en gewrichten tijdens de massage opgerekt d.m.v. wat subtiele rek en strek oefeningen om zo extra verlichting aan het lichaam te geven.

Deze add on treatment kunt u overigens ook los boeken.

 

 

Healing massages

buikmassage

soon more info

intentiemassage

soon more info

 

GAIA`s affirmation massage

Bij voorkeur wordt deze massage in de ochtend of in de avonden gegeven.
Ochtend behandeling
Dit is een upbeat ontspanningsmassage met etherische oliën die lichaam en geest stimuleren en activeren. Na deze behandeling kunt u fris en fruitig aan de dag beginnen!
Avond behandeling
Deze behandeling is bedoeld om het lichaam voor te bereiden op de nachtrust onder begeleiding van rustige affirmations, ook hierbij worden etherische oliën gebruikt die het lichaam daar toe stimuleren.

DEELMASSAGES

Nek/schouder/rug

De behandeling concentreert zich op knopen/spanningspunten van de nek, schouders, rug en het losgooien van de bilspier. Dit is een geweldige manier om te ontspannen, doordat geleidelijk alle opgebouwde spanning en spieren worden losgemaakt en de pijnklachten op deze manier zullen verminderen. Deze massage is een effectieve plaatselijke massage o.a. voor mensen die veel zittend werk doen of voor mens en waarbij in de nek, schouders en/of rug snel spierspanning wordt opgebouwd.

Hoofd-/
gezichtsmassage

HOOFD-/GEZICHTSMASSAGE

Een gezichtsmassage brengt rust aan het gehele lichaam. Deze massage werkt goed bij mensen die onrustig zijn en moeite hebben met het ontspannen van de geest. Tevens is het goed voor de algehele gezondheid. Het stimuleert de lymfevaten in het gezicht en zorgt ervoor dat schadelijke gifstoffen sneller afgevoerd worden en geeft een gezonde teint. Door het masseren van het gelaat komt oxytocine (ook wel het gelukshormoon genoemd) vrij. Dit hormoon heeft naast een stress verlagend effect ook een positieve invloed op je spijsvertering, geheugen, zenuwstelsel en ademhaling.

BENEN/VOETEN​

Sta jij dagelijks lang op je benen of train jij je benen intensief dan is dit een massage voor jou! Tijdens deze massage wordt beoogd de beenspieren los en soepel te maken en de voeten te verlichten van druk en vermoeidheid.

REIKI

Deze behandeling is geschikt voor jong en oud en kan vooral behulpzaam zijn voor mensen met fysieke of mentale ongemakken. De letterlijke vertaling van het woord is Reiki betekent Universele Levensenergie Door middel van handoplegging op het lichaam stroomt de energie naar het lichaam. De energie wordt automatisch geleid naar delen van het lichaam die dat het meest nodig hebben. Dit heeft een helende werking op lichaam en geest. Het bijzondere aan Reiki is dat men het zelf moet ervaren om te kunnen aangeven wat het met je lichaam doet en dat het op ieder lichaam een andere uitwerking heeft. De kracht van Reiki zit hem in de vernieuwde energieboost die lichaam en geest ontvangen.

Huid & HAAR Behandelingen

Najaar massage

Lusteloosheid, moe, depressiviteit, hoofdpijn, migraine, paniekaanvallen en stress, uit onderzoek is gebleken dat men in het najaar vaker last heeft van deze verschijnselen. Ook kan het lichaam in de wat koudere perioden wel een boost voor het immuunsysteem gebruiken. Daarom is het van belang om extra aandacht te besteden aan uw persoonlijke gesteldheid. Een ontspanningsmassage kan hier een goede tool voor zijn! Wegdromen, even een moment voor jezelf, genieten van de geurende oliën.. Gun jezelf dit cadeau in de vorm van een Najaar massage. Deze behandeling is voor de pure ontspanning en is er op gericht een balans te creëren tussen lichaam en geest.

detox massage

Deze behandeling is bedoeld om je lymfestelsel en de lever te stimuleren om op deze manier het lichaam te ontgiften. Om dit proces extra te stimuleren wordt het lichaam gemasseerd met een  heerlijke warme mix van etherische oliën. Deze etherische oliën zijn speciaal uitgekozen op basis van de werking die zij hebben op het menselijk lichaam.

GAIA`s healthy hair massage

Tijdens deze behandeling wordt de hoofdhuid met een combinatie van koud geperste oliën, etherische oliën en/of Aloë Vera gemasseerd.
Het doel van deze massage is, het stimuleren van de haargroei en het voeden van de hoofdhuid.
Hoofdhuid massage is één van de belangrijkste aspecten als het gaat om het stimuleren en versnellen van de haargroei. De reden hiervan is een goede doorbloeding van de hoofdhuid. Door gebruik te maken van Aloë Vera, oliën en speciale massage technieken
wordt de haargroei gestimuleerd. Hierdoor ontstaat dikker, glanzend haar en een gezonde hoofdhuid!

Scrubbehandeling

Deze behandeling is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling met als resultaat een mooi strakke en gladde huid! U kunt hier bij kiezen uit een full body scrub of een deelbehandeling.

De  behandeling duurt 45 min en is niet alleen een sensatie voor uw lichaam maar ook voor uw geest!

Tijdens deze behandeling kunt u kiezen uit verschillende scrubsoorten om het beoogde doel te halen. De behandeling is een ontspannen behandeling voor het gehele lichaam waarbij de scrub word in gemasseerd.

De voordelen van deze behandeling zijn:

  • Het voeden en soepel houden van de huid
  • Het strakker maken van de huid
  • Het verminderen van donkere plekken op de huid
  • Het verwijderen van dode huidcellen
  • Het verwijderen van oneffenheden

**Deze behandeling is een goede behandeling ter ondersteuning van de madero therapie behandelingen**

SILENT TREATMENT

Heb jij geen zin om te socializen tijdens een behandeling en wil je echt even in stilte van jouw behandeling genieten, kies dan naast jouw reguliere behandeling voor de optie: Silent treatment.

Geef bij het boeken van een behandelingen in het stukje ‘’opmerking afspraak’’ aan dat je gebruik wilt maken van deze optie. Wij nemen dan ruim 24 uur voor de behandeling (meestal per app/mail) contact met u op. Tijdens dit contact zullen wij u vragen (indien nodig) onze gezondheidsverklaring in te vullen. Tevens willen wij van u weten wat uw wensen zijn m.b.t. tot de behandeling.

Door deze informatie uit te vragen kunt u vanaf aankomst genieten van de stilte en uiteraard van de behandeling

Prijslijst

30 Minuten Sessie

€35-

30 – 60 Minuten Sessie

€55,-

45 Minuten Sessie

€55,-

45 Minuten Sessie

€45,-

60 Minuten Sessie

€55,-

45 Minuten Sessie

€55,-

45 Minuten Sessie

€50,-

30 Minuten Sessie

€37,-

60 Minuten Sessie

€60,-

€65,-

20 Minuten Sessie

€35,-

45 Minuten Sessie

€50,-

20 Minuten Sessie

€25,-

20 Minuten Sessie

€35,-

Scroll naar boven