MASSAGES

MASSAGEs

Wat kunt u van ons verwachten

Bij GAIA Body and Mind kiest u niet alleen voor massages; u waardeert kwaliteit en ervaring. Onze deskundige massage therapeuten, met jarenlange ervaring, begeleiden u op een holistische reis naar totale ontspanning. Laat ons u een onvergetelijke beleving bieden, waarbij de aandacht voor uw lichaam en geest centraal staat. Ontdek de diepgaande zorg en expertise die GAIA te bieden heeft voor uw welzijn.Ontspannings Massage

Tijdens de ontspanningsmassage, (ook wel Zweedse massage of sportmassage genoemd) maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken, waarbij ik onderscheid in druk op het lichaam toepas. Deze combinatie bevordert de doorstroming van de bloedsomloop en het lymfesysteem. Hier worden door middel van de verschillende technieken de afvalstoffen van uw lichaam sneller afgevoerd. Het is dan ook van belang dat u na een dergelijke massage veel (bij voorkeur water) drinkt. Tijdens de massages worden heerlijke warme (etherische) oliën gebruikt om zo lichaam en geest te ontspannen. Welke soort olie er tijdens de behandeling wordt gebuikt, wordt in overleg met de klant besloten. Op deze manier kan ik de klant een massage op maat aanbieden.

Healing massages

buikmassage

soon more info

intentiemassage

soon more info

 

Sportmassage

Stap in de wereld van herstel en kracht met de Sportmassage bij GAIA Body and Mind. In tegenstelling tot een ontspanningsmassage, plaatst onze sportmassage de nadruk op het activeren van spieren, het verlichten van sport gerelateerde spanning en het bevorderen van een snel herstel.

Onze gespecialiseerde therapeuten integreren dynamische technieken en gerichte druk om diep in de spieren door te dringen, waardoor de spanning die ontstaat door fysieke activiteit wordt verminderd. Of je nu een atleet bent die zich voorbereidt op een wedstrijd of gewoon iemand die een intensieve levensstijl leidt, onze Sportmassage is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ontdek de kracht van herstel en voel de energie vrijkomen terwijl de stress en spanning van je af glijden. Bij GAIA Body and Mind combineren we deskundigheid en doelgerichtheid om een massage-ervaring te bieden die specifiek is ontworpen voor degenen die streven naar actief herstel en het bevorderen van spierprestaties.

Tevens kunt u naast deze massage ook de “add on treatment: Rekken en strekken`` boeken. Hierbij worden de spieren en gewrichten tijdens de massage opgerekt d.m.v. wat subtiele rek en strek oefeningen om zo extra verlichting aan het lichaam te geven.

Deze add on treatment kunt u overigens ook los boeken.

Affirmatie massage

Ochtend behandeling

Bij voorkeur wordt deze massage in de ochtend of in de avonden gegeven.

Dit is een upbeat ontspanningsmassage met etherische oliën die lichaam en geest stimuleren en activeren. Na deze behandeling kunt u fris en fruitig aan de dag beginnen!

Avond behandeling
Deze behandeling is bedoeld om het lichaam voor te bereiden op de nachtrust onder begeleiding van rustige affirmations, ook hierbij worden etherische oliën gebruikt die het lichaam daar toe stimuleren.

DEELMASSAGES

Nek/schouder/rug

Laat de stress van het dagelijks leven van je afglijden en ontdek de verlichting die deze massage kan brengen. Wij begrijpen dat de nek, rug en schouders vaak de gebieden zijn waar spanning zich nestelt. Deze massage is een effectieve plaatselijke massage o.a. voor mensen die veel zittend werk doen of voor mens en waarbij in de nek, schouders en/of rug snel spierspanning wordt opgebouwd.

De nek, rug en schoudermassage is ontworpen om diep in de spieren te doordringen en is gericht op het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning van lichaam en geest.

HOOFD-/GEZICHTSMASSAGE

Stap binnen in een oase van rust en verjonging met de Hoofd- en gezichtsmassage, specifiek ontworpen om de spanning in het gezicht en hoofd te verlichten, biedt deze massage niet alleen een kalmerende ontsnapping, maar brengt het ook talloze voordelen met zich mee.

Onze ervaren therapeuten gebruiken zachte, vloeiende bewegingen om de stresspunten in het gezicht en de hoofdhuid aan te pakken. Terwijl je je overgeeft aan deze zachte aanrakingen, ervaar je niet alleen een diepe ontspanning, maar stimuleer je ook de bloedsomloop en verminder je de opgebouwde stress van het dagelijks leven.

Laat de zorgen van de dag wegvloeien terwijl wij de spanning in je gezicht en hoofd verlichten.

BENEN/VOETEN​

Laat je benen en voeten verwennen met de Been- en Voetenmassage bij GAIA Body and Mind. Deze massage is niet alleen een verwennerij voor vermoeide ledematen, maar biedt ook gerichte voordelen die je welzijn bevorderen.

Onze ervaren therapeuten richten zich op het verlichten van spanning en vermoeidheid in de benen en voeten door middel van specifieke massagetechnieken. Door de bloedcirculatie te stimuleren, bevorderen we niet alleen het herstel van spieren, maar verminderen we ook vochtophopingen en verbeteren we de flexibiliteit.

De Been- en Voetenmassage is een weg naar ontspanning, waarbij de zorgvuldige aanrakingen niet alleen vermoeidheid wegnemen, maar ook de algehele gezondheid van de voeten en benen bevorderen. De behandeling revitaliseert naast je voeten en benen het gehele lichaam.

REIKI

Deze behandeling is geschikt voor jong en oud en kan vooral behulpzaam zijn voor mensen met fysieke of mentale ongemakken. De letterlijke vertaling van het woord is Reiki betekent Universele Levensenergie Door middel van handoplegging op het lichaam stroomt de energie naar het lichaam. De energie wordt automatisch geleid naar delen van het lichaam die dat het meest nodig hebben. Dit heeft een helende werking op lichaam en geest. Het bijzondere aan Reiki is dat men het zelf moet ervaren om te kunnen aangeven wat het met je lichaam doet en dat het op ieder lichaam een andere uitwerking heeft. De kracht van Reiki zit hem in de vernieuwde energieboost die lichaam en geest ontvangen.

Huid & HAAR Behandelingen

Harmony Renewal Massage

Ontsnap aan de waan van de dag en geef jezelf de gift van hernieuwde vreugde met de Harmony renewal massage bij GAIA Body and Mind. Deze unieke behandeling is ontworpen om je uit een dip te halen, gelukshormonen te stimuleren en je geest te kalmeren door de rustgevende en troostende aanraking van een babywiegeffect.

Onze deskundige therapeuten maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde etherische oliën, doordrenkt met natuurlijke elementen die bekend staan om hun vermogen om gelukshormonen vrij te maken. De massage combineert deze aromatherapie met een zachte, wiegende beweging die het geruststellende gevoel van wiegen nabootst, waardoor stress en zorgen zachtjes wegvloeien.

De Happiness Harmony Massage is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een emotionele reis naar welzijn. Laat jezelf onderdompelen in de rustgevende sfeer van deze behandeling, waar elke aanraking doordrenkt is met de intentie om je stemming te verheffen en je geest te kalmeren. Ontdek de vreugde van het moment en gun jezelf de troost van deze unieke massagebeleving.

 
 
 

detox massage

Deze behandeling is bedoeld om je lymfestelsel en de lever te stimuleren om op deze manier het lichaam te ontgiften. Om dit proces extra te stimuleren wordt het lichaam gemasseerd met een  heerlijke warme mix van etherische oliën. Deze etherische oliën zijn speciaal uitgekozen op basis van de werking die zij hebben op het menselijk lichaam.

GAIA`s healthy hair massage

Ervaar de ultieme verwennerij met GAIA’s Health Hair Treatment, een warme oliebehandeling die  aan de hand van speciale massagetechnieken niet alleen je haar voedt, maar ook diep hydrateert. Onze natuurlijke kruidige haarolie, ambachtelijk bereid met een weelderige mix van verse kruiden en etherische oliën, krijgt een extra vocht boost dankzij de toevoeging van  verschillende oliën zoals o.a. castorolie, kokosolie, shea butter en jojoba-olie.

De hydraterende kracht van de verschillende oliën  dringen diep door in de haarschachten, waardoor ze intens gevoed en gehydrateerd worden. Jojoba-olie, die de natuurlijke oliën van het haar nabootst, helpt vocht vast te houden zonder het te verzwaren.

Deze unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten tijdens de Health Hair Treatment zorgt niet alleen voor ontspanning en een kalmerende hoofdmassage, maar voegt ook vocht toe aan de haarschachten. Trakteer je haar op de luxe van deze behandeling en ontdek de weelde van een diepe hydratatie voor een gezonde hoofdhuid en glanzende, dikke haardos.Scrubbehandeling

Laat jezelf onderdompelen in luxe met de Body Scrub en opgietlepelbehandeling bij GAIA body and mind. Deze behandeling is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling met als resultaat een mooi strakke en gladde huid!  De verjongende spa-ervaring gaat verder dan een gewone scrub; het omvat het zorgvuldige gebruik van een opgietlepel voor een nog diepere ontspanning en huidvernieuwing.

Onze ervaren behandelaars maken gebruik van speciaal samengestelde scrubs om dode huidcellen zachtjes te verwijderen. Met de toevoeging van de opgietlepel wordt warmte op een kalmerende manier verspreid, waardoor de poriën opengaan en de huid optimaal kan profiteren van de reinigende en hydraterende eigenschappen.

De body Scrubbehandeling bij GAIA biedt niet alleen fysieke verjonging, maar ook een diepgaande ontspanning voor lichaam en geest. Geniet van de sublieme luxe van deze behandeling, waar elke zorgvuldige beweging en warme aanraking je in een staat van pure welzijn brengen. Tijdens deze behandeling kunt u kiezen uit verschillende scrubsoorten om het beoogde doel te halen. De behandeling is een ontspannen behandeling voor het gehele lichaam waarbij de scrub word in gemasseerd. Ontdek de voordelen van deze spa-ervaring en geef je huid de liefdevolle aandacht die het verdient.

Enkele van deze behandeling zijn:

  • Het voeden en soepel houden van de huid
  • Het strakker maken van de huid
  • Het verminderen van donkere plekken op de huid
  • Het verwijderen van dode huidcellen
  • Het verwijderen van oneffenheden

U kunt hier bij kiezen uit een full body scrub of een deelbehandeling.

**Deze behandeling is een goede behandeling ter ondersteuning van de madero therapie behandelingen**

SILENT TREATMENT

Heb jij geen zin om te socializen tijdens een behandeling en wil je echt even in stilte van jouw behandeling genieten, kies dan naast jouw reguliere behandeling voor de optie: Silent treatment.

Geef bij het boeken van een behandelingen in het stukje ‘’opmerking afspraak’’ aan dat je gebruik wilt maken van deze optie. Wij nemen dan ruim 24 uur voor de behandeling (meestal per app/mail) contact met u op. Tijdens dit contact zullen wij u vragen (indien nodig) onze gezondheidsverklaring in te vullen. Tevens willen wij van u weten wat uw wensen zijn m.b.t. tot de behandeling.

Door deze informatie uit te vragen kunt u vanaf aankomst genieten van de stilte en uiteraard van de behandeling

Prijslijst

30 Minuten Sessie

€40-

60 Minuten Sessie

€60,-

75 Minuten Sessie

€80,-

90 Minuten Sessie

€90,-

45 Minuten Sessie

€60,-

45 Minuten Sessie

€50,-

60 Minuten Sessie

€65,-

45 Minuten Sessie

€60,-

60 Minuten Sessie

€55,-

30 Minuten Sessie

€42,50-

60 Minuten Sessie

€65,-

€82,-

90 Minuten Sessie

€95,-

20 Minuten Sessie

€35,-

45 Minuten Sessie

€55,-

20 Minuten Sessie

€30,-

20 Minuten Sessie

€37,50-

Scroll naar boven